AnaSayfa / Genel / Kahve falında caminin önünü süpürmek

Kahve falında caminin önünü süpürmek

Kahve falında caminin önünü süpürmek hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında caminin önünü süpürmek gördüyseniz:

  • Hiç ummadığınız yerden gelen bir destek, yardım ya da olumlu bir gelişme işinize yarayabilir.

Kahve falında cami önü süpürmek her zaman neşeli olacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında cami önünü süpürmek büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına alamet eder.

Kahve falında caminin önünü süpürmek rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dükkan önü süpürmek çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına inanılır.

Kahve falında dükkanın önünü süpürmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına delalet eder.

Kahve falında ev önünü süpürmek iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, mevkie edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının kapısının önünü süpürmek hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine yorulur.

Kahve falında başkasının evinin önünü süpürmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir