AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami önü süpürmek

Kahve falında cami önü süpürmek

Kahve falında cami önü süpürmek sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, gerçek dostluklarına odaklanacağına, kazancın düşeceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, çok büyük destek vereceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cami önü süpürmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz duygusal aktivitenizde yükselme olacağı gibi çevrenizde bir çok kadın da bulunabilir.

Kahve falında cami önü süpürmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cami önünü süpürmek sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında caminin önünü süpürmek yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dükkanın önünü süpürmek onun yasaklarını çiğneyeceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kapının önünü süpürmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının kapısının önünü süpürmek bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ev önü süpürmek evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dükkan önü süpürmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, dertlerin ve sorunların aşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir