AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kapısının önünü süpürmek

Kahve falında başkasının kapısının önünü süpürmek

Kahve falında başkasının kapısının önünü süpürmek insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının kapısının önünü süpürmek gördüyseniz:

  • Artık yeterince etkinliği kalmamış belli düzenlemelerin, işlerin, konuların ya da ilişkilerin geride bırakılması gerekiyor olabilir.

Kahve falında kapının önünü süpürdüğünü görmek daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının kapısının önünü süpürmek duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına delalet eder.

Kahve falında kapının önünü süpürmek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında ev önünü süpürmek muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, aileye yeni bir bebeğin katılacağına rivayet eder.

Kahve falında cami önünü süpürmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evinin önünü süpürmek uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında dükkan önü süpürmek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında ev önü süpürmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir