AnaSayfa / Genel / Kahve falında caminin merdivenlerini çıkmak

Kahve falında caminin merdivenlerini çıkmak

Kahve falında caminin merdivenlerini çıkmak rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, istediği makama geleceğine alamet eder.

Kahve falında caminin merdivenlerini çıkmak gördüyseniz:

  • Sanat aktiviteleri size daha çekici gelebilir.

Kahve falında cami merdiveni çıkmak sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında cami merdiveninden çıkmak kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında caminin merdivenlerini çıkmak kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında cami merdiveni görmek sorunlarını halletmeyi başaracağına, sıhhat ve huzur bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cami merdiven görmek sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında okul merdiveni çıkmak verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, hayata karşı cesaretini kıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında dar bir merdivenden yukarı çıkmak maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına işaret eder.

Kahve falında tahta merdivenle çıkmak rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir