AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami merdiveni görmek

Kahve falında cami merdiveni görmek

Kahve falında cami merdiveni görmek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cami merdiveni gördüyseniz:

  • Aşırı hassas kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında cami merdiveni çıkmak takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine alamet eder.

Kahve falında caminin merdivenlerini çıkmak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında cami merdiveninden çıkmak sıkıntılı olduğu bir durumda fal sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cami merdiven görmek çok büyük kazanç elde edileceğine, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya işaret eder.

Kahve falında cami merdiveni görmek işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına delalettir.

Kahve falında metal merdiven görmek fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında elinde merdiven görmek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğu merdivenden düşürmek refah düzeyinin artacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir