AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami merdiveni çıkmak

Kahve falında cami merdiveni çıkmak

Kahve falında cami merdiveni çıkmak sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, yaşamını kolaylaştıracağına yorulur.

Kahve falında cami merdiveni çıkmak gördüyseniz:

  • Size bazı tavsiyelerde ya da yardımlarda bulunmak için sabırsızlanan kişiler olabilir.

Kahve falında cami merdiveni çıkmak tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine inanılır.

Kahve falında caminin merdivenlerini çıkmak yaptığı çalışmaların heba olacağına, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına tabir olunur.

Kahve falında cami merdiveninden çıkmak zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cami merdiveni görmek sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cami merdiven görmek takdir edileceği işler yapacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sürekli merdiven çıkmak zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine inanılır.

Kahve falında dar merdivene çıkmak işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cam merdivenden çıkmak yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir