AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami merdiven görmek

Kahve falında cami merdiven görmek

Kahve falında cami merdiven görmek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cami merdiven gördüyseniz:

  • Olaylara yaratıcı şekilde yaklaşmanız durumunda ilerlemek istediğiniz konularda yol alabilirsiniz.

Kahve falında caminin merdivenlerini çıkmak sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, gamsız bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cami merdiveni görmek hayır getirecek işlere girileceğine, maddi gücünün azalacağına yorulur.

Kahve falında cami merdiven görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına rivayet eder.

Kahve falında cami merdiveni çıkmak alınganlıkların hasıl olacağına, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine inanılır.

Kahve falında cami merdiveninden çıkmak maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına işarettir.

Kahve falında merdivenin yok olduğunu görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine yorulur.

Kahve falında tahta merdivenden düşmek uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, işlerinin başarılı olacağına işarettir.

Kahve falında yürüyen merdiven çıkmak hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir