AnaSayfa / Genel / Kahve falında okul merdiveni çıkmak

Kahve falında okul merdiveni çıkmak

Kahve falında okul merdiveni çıkmak kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, kişinin afiyette olacağına, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında okul merdiveni çıkmak gördüyseniz:

  • Hiçbirşey göründüğü gibi olmayabilir veya görünmeyen riskler veya endişe yaratan durumlar gerçek olabilir.

Kahve falında okulda merdiven çıkmak kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında okul merdiveni çıkmak rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına delalet eder.

Kahve falında okul merdivenlerinden çıkmak eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine inanılır.

Kahve falında okulun merdiveninden düşmek dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında okul merdivenlerinden inmek geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine inanılır.

Kahve falında okul merdiveninden inmek birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında okul merdiveni görmek elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, sıkıntıya düşeceğine delalettir.

Kahve falında okuldan çıkmak ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir