AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami merdiveninden çıkmak

Kahve falında cami merdiveninden çıkmak

Kahve falında cami merdiveninden çıkmak olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cami merdiveninden çıkmak gördüyseniz:

  • Size yardım sunan veya belli konularda danışmanlık yapan kişilerin beklentileri farklı olabilir.

Kahve falında cami merdiveninden çıkmak büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında caminin merdivenlerini çıkmak aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına delalettir.

Kahve falında cami merdiveni çıkmak yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine yorulur.

Kahve falında cami merdiveni görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cami merdiven görmek ardından konu üzerinde düşünüleceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında hastane merdiveni çıkmak özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına delalet eder.

Kahve falında dar bir merdivenden yukarı çıkmak dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına delalet etmektedir.

Kahve falında zorlukla merdiven çıkmak ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir