AnaSayfa / Genel / Kahve falında caminin kubbesini görmek

Kahve falında caminin kubbesini görmek

Kahve falında caminin kubbesini görmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, dik durmaya çalışacağına, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında caminin kubbesini gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ya da iş hayatınızı ilgilendiren konularda ilerleme sağlamak istiyorsunuz.

Kahve falında caminin kubbesini görmek zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında camii kubbesi görmek hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cami kubbesi görmek kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, zaaflarına kapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında caminin kubbesine çıkmak kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, sorunlarını bitireceğine işaret eder.

Kahve falında cami kubbesine çıkmak mutlu ve huzurlu hissedeceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine inanılır.

Kahve falında kubbeli cami görmek uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil kubbeli cami görmek maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kubbetüs sahrayı görmek fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir