AnaSayfa / Genel / Kahve falında camii kubbesi görmek

Kahve falında camii kubbesi görmek

Kahve falında camii kubbesi görmek içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, yeni bir yola gireceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun süre cesaretini toplayamayacağına, sıkıntıya düşüreceğine, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına işarettir.

Kahve falında camii kubbesi gördüyseniz:

  • Maddi konuları, borç alış verişlerini dikkatle ele alın.

Kahve falında cami kubbesi görmek büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, yaşama hevesinden olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil kubbeli cami görmek endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında camii kubbesi görmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında caminin kubbesine çıkmak çok büyük atılımlar yapacağına, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına işarettir.

Kahve falında caminin kubbesini görmek hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında cami kubbesine çıkmak işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kubbeli cami görmek hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, bilgi sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında medinedeki yeşil kubbeyi görmek büyük bir projeye girileceğine, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir