AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami kubbesi görmek

Kahve falında cami kubbesi görmek

Kahve falında cami kubbesi görmek kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, şansının ve bahtının açılacağına, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, ona özlemle sarılacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine tabir olunur.

Kahve falında cami kubbesi gördüyseniz:

  • Beli anlaşmalarınızın, evraklarınızın veya askıda kalmış konuların üzerinden dikkatle geçmeden ani girişimlerde bulunmamalı, ani değişikliklerden kaçınmalısınız.

Kahve falında cami kubbesi görmek rahat bir dönem yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil kubbeli cami görmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cami kubbesine çıkmak kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, zinde kalacağına işarettir.

Kahve falında caminin kubbesine çıkmak yeni mallara sahip olacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına delalettir.

Kahve falında kubbeli cami görmek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına işaret eder.

Kahve falında caminin kubbesini görmek yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında camii kubbesi görmek refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil kubbe görmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir