AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kubbeli cami görmek

Kahve falında yeşil kubbeli cami görmek

Kahve falında yeşil kubbeli cami görmek endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında yeşil kubbeli cami gördüyseniz:

  • Konularında son derece bilgi sahibi olan bir erkekle yakın ilişkiler içine girip, onunla birlikte çalışmanız olasıdır.

Kahve falında yeşil kubbeli cami görmek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında caminin kubbesini görmek istediği evde oturacağına, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kubbeli cami görmek gelirinin de garanti altında olacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına inanılır.

Kahve falında cami kubbesine çıkmak ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camii kubbesi görmek kazancının da eksilmeyeceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine tabir olunur.

Kahve falında cami kubbesi görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında caminin kubbesine çıkmak dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, zengin bir hayata sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında medinedeki yeşil kubbeyi görmek bir süre bu durumun devam edeceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir