AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami kubbesine çıkmak

Kahve falında cami kubbesine çıkmak

Kahve falında cami kubbesine çıkmak hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, uzun sohbetler edeceğine, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına delalet eder.

Kahve falında cami kubbesine çıkmak gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi bilmeniz özel yaşamınızda gerekli değişiklikleri yapmanızı sağlayabilir.

Kahve falında caminin kubbesine çıkmak çok mutlu bir yuva kurulacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına alamet eder.

Kahve falında cami kubbesine çıkmak hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında cami kubbesi görmek elinin de bollaşacağına, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kubbeli cami görmek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında camii kubbesi görmek çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil kubbeli cami görmek can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Kahve falında caminin kubbesini görmek ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında kubbeli bina görmek hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir