AnaSayfa / Genel / Kahve falında kubbeli ev görmek

Kahve falında kubbeli ev görmek

Kahve falında kubbeli ev görmek sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına rivayet eder.

Kahve falında kubbeli ev gördüyseniz:

  • Çözüm üretirken bazı prensiplerinizde ödün vermemek için çaba göstermenizde fayda var.

Kahve falında kubbeli ev görmek karısı şile arasının çok iyi olacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına işarettir.

Kahve falında yeşil kubbe görmek kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine işaret eder.

Kahve falında camii kubbesi görmek aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında medinedeki yeşil kubbeyi görmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gök kubbe görmek imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz kubbe görmek inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine işaret eder.

Kahve falında cami kubbesi görmek dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kubbetüs sahrayı görmek beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir