AnaSayfa / Genel / Kahve falında caminin avlusunda namaz kılmak

Kahve falında caminin avlusunda namaz kılmak

Kahve falında caminin avlusunda namaz kılmak uzun bir seyahate çıkılacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına rivayet eder.

Kahve falında caminin avlusunda namaz kılmak gördüyseniz:

  • İstikrarsız ya da zik zaklı durumlarla uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında cami avlusunda namaz kılmak istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında caminin avlusunda namaz kılmak birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında cami avlusu temizlemek adımların çok iyi bir yol açacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına delalet eder.

Kahve falında cami avlusunda güvercin görmek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cami avlusunda bulunmak düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine delalettir.

Kahve falında cami avlusunu süpürmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına işarettir.

Kahve falında cami avlusu görmek sorunların teker teker aşılacağına, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cami avlusunda ağlamak kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir