AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami avlusunda namaz kılmak

Kahve falında cami avlusunda namaz kılmak

Kahve falında cami avlusunda namaz kılmak sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, zor zamanlar geçireceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında cami avlusunda namaz kılmak gördüyseniz:

  • Resmi kuruluşlarla bağlantılı işlerde veya yolculuklar esnasında sorunlar yaşanabilir.

Kahve falında cami avlusunda namaz kılmak çok büyük bir ortaklığa gireceğine, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında caminin avlusunda namaz kılmak kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, refaha erişileceğine inanılır.

Kahve falında cami avlusunda gezmek sağlığını da kaybedeceğine, pek çok kişiyi idare edeceğine işaret eder.

Kahve falında cami avlusundan su içmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, ağız tadının bozulmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cami avlusunda su içmek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında cami avlusu temizlemek yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cami avlu görmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına alamet eder.

Kahve falında cami avlusunda bebek görmek ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, işini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir