AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami avlusu görmek

Kahve falında cami avlusu görmek

Kahve falında cami avlusu görmek gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, kötü giden işlerin düzeleceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cami avlusu gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız şeylerle işi bir araya getirmenizi sağlayacak yollar bulmanız keyfinizi yerine getirebilir.

Kahve falında caminin avlusunu görmek sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cami avlusu temizlemek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına delalettir.

Kahve falında cami avlusunda oturmak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine işarettir.

Kahve falında cami avlusunu yıkamak iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cami avlusunda ağlamak kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine inanılır.

Kahve falında cami avlusunu süpürmek Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında cami avlusunda dua etmek işlerinin karışacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cami avlusunda su içmek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir