AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami avlusunda bulunmak

Kahve falında cami avlusunda bulunmak

Kahve falında cami avlusunda bulunmak askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, onu borçtan kurtaracağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayatının alt üst olacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında cami avlusunda bulunmak gördüyseniz:

  • Bir kavrama, fikre veya düşünceye şans tanımalısınız.

Kahve falında cami avlusunda bulunmak dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına inanılır.

Kahve falında kendini cami avlusunda görmek dertlerinin bitip huzura ereceğine, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cami avlusunda olmak yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında cami avlusunda abdest almak canın ve malının da her zaman güvende olacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında cami avlusunda cenaze görmek nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cami avlusu görmek yaşam şartlarının düzeleceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında cami avlusunda köpek görmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında camii avlusu görmek rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir