AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami avlusunda ağlamak

Kahve falında cami avlusunda ağlamak

Kahve falında cami avlusunda ağlamak bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, geçim kolaylığı yaşayacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, kendi işini kurup başına geçeceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine işarettir.

Kahve falında cami avlusunda ağlamak gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki veya sağlıkla ilgili konular su yüzüne çıkabilir.

Kahve falında cami avlusunda ağlamak çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, uzak bir yola gidileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cami avlusunda yatmak Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına işaret eder.

Kahve falında cami avlusunda bebek görmek maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cami avlusu süpürmek yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında cami avlusunda görmek ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine işaret eder.

Kahve falında cami avlusu görmek kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cami avlusunda olmak çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cami avlusunu temizlemek gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir