AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami avlusu temizlemek

Kahve falında cami avlusu temizlemek

Kahve falında cami avlusu temizlemek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, kazançlı bir döneme girileceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işarettir.

Kahve falında cami avlusu temizlemek gördüyseniz:

  • Daha enerjik olabilmek için birtakım aktivitelerde bulunun.

Kahve falında cami avlusunu temizlemek ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına tabir olunur.

Kahve falında cami avlusu temizlemek iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine delalet eder.

Kahve falında cami avlusundan geçmek sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına rivayet eder.

Kahve falında cami avlusunda kalabalık görmek ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine yorulur.

Kahve falında cami avlusunu görmek verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına delalet eder.

Kahve falında cami avlusunda namaz kılmak rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine delalettir.

Kahve falında cami avlusu görmek sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında cami avlusunu süpürmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir