AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami avlusunda güvercin görmek

Kahve falında cami avlusunda güvercin görmek

Kahve falında cami avlusunda güvercin görmek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, bedenen de ruhen de şifa bulacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında cami avlusunda güvercin gördüyseniz:

  • Bir yerden bir yere gitmek kolaylaşıyor.

Kahve falında cami avlusunda güvercin görmek gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında cami avlusunu yıkamak hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, parasının ve malının çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında caminin avlusunda görmek çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında cami avlusunda dua etmek işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini cami avlusunda görmek aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, makamının tehlikeye gireceğine rivayet eder.

Kahve falında cami avlusunda bulunmak saygısını toplayacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında cami avlusunu görmek çözümlere ve çarelere kavuşacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine işaret eder.

Kahve falında cami avlusunu süpürmek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, prestij kaybı yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir