AnaSayfa / Genel / Kahve falında camii içinde abdest almak

Kahve falında camii içinde abdest almak

Kahve falında camii içinde abdest almak mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında camii içinde abdest almak gördüyseniz:

  • Moral açısından da oldukça yüksek görünüyorsunuz.

Kahve falında camii içinde abdest almak stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında cami içinde abdest almak manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, zenginliğinin tükenmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında abdest almak ve camiye gitmek rızkın genişlemesine, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camiye girip abdest almak sonradan da çok üzüleceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında abdestsiz camiye gitmek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında abdestsiz camiye girmek gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, zenginleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cami avlusunda abdest almak aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında abdest alıp camiye gitmek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir