AnaSayfa / Genel / Kahve falında abdest alıp camiye gitmek

Kahve falında abdest alıp camiye gitmek

Kahve falında abdest alıp camiye gitmek kötü karakterli bir kadına, çok büyük sevinçler yaşayacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, gereken sabrı göstereceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına delalet eder.

Kahve falında abdest alıp camiye gitmek gördüyseniz:

  • Duygularınızı fazla ciddiye almamalısınız.

Kahve falında abdest alıp camiye gitmek endişelerin biteceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına rivayet eder.

Kahve falında abdest alıp cuma namazına gitmek dualarından hayır görmeyeceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına alamet eder.

Kahve falında abdest almaya gitmek hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına işarettir.

Kahve falında abdestsiz camiye gitmek adımlarını daha sağlam atacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında abdest almak ve camiye gitmek aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında abdest almaya hazırlanmak ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında abdest alıp sabah namazı kılmak yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gusül abdesti almayı unutmak sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, deneyim kazanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir