AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami avlusunda abdest almak

Kahve falında cami avlusunda abdest almak

Kahve falında cami avlusunda abdest almak hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına yorulur.

Kahve falında cami avlusunda abdest almak gördüyseniz:

  • Seyahatlere çıkabilir ya da şehir içinde uzun olduğu söylenebilecek mesafelere ziyaretlerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında cami avlusuna büyük abdestini yapmak hayatının olumlu yönde devam edeceğine, işinde ustalaşacağına tabir olunur.

Kahve falında cami avlusunda abdest aldığını görmek şansının bahtının açılacağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına delalettir.

Kahve falında cami avlusunda abdest almak ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında cami avlu görmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına delalettir.

Kahve falında camii avlusu görmek bolluk ve berekete kavuşacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cami avlusundan su içmek çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına işarettir.

Kahve falında cami avlusunda ağlamak güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında caminin avlusunda namaz kılmak ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir