AnaSayfa / Genel / Kahve falında abdest almak ve camiye gitmek

Kahve falında abdest almak ve camiye gitmek

Kahve falında abdest almak ve camiye gitmek becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, kirli işlere bulaşacağına, acı veren kazalara, mutluluk bulacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında abdest almak ve camiye gitmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size olan sevgilerini istediğiniz şekilde göstermemeleri sizi rahatsız edebilir.

Kahve falında abdestsiz camiye gitmek endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında abdest almak ve camiye gitmek böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine işarettir.

Kahve falında abdest alıp camiye gitmek olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına inanılır.

Kahve falında cami çeşmesinde abdest almak yardımının olacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cami avlusunda abdest almak yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camiye girip abdest almak eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında camiye abdestsiz girmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cami abdest almak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir