AnaSayfa / Genel / Kahve falında abdestsiz camiye gitmek

Kahve falında abdestsiz camiye gitmek

Kahve falında abdestsiz camiye gitmek kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında abdestsiz camiye gitmek gördüyseniz:

  • Yalnızsanız karşı cinsten birisinden bir davet almanız olasıdır.

Kahve falında abdest alıp camiye gitmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında abdestsiz camiye gitmek daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında abdest almak ve camiye gitmek fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cami avlusuna büyük abdestini yapmak güven kaybı yaşanacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine inanılır.

Kahve falında abdest almak camiye girmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına alamet eder.

Kahve falında cami avlusunda abdest almak sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına tabir olunur.

Kahve falında cami abdest almak çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında camiye büyük abdest yapmak ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, çirkin sözler işitileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir