AnaSayfa / Genel / Kahve falında abdestsiz camiye girmek

Kahve falında abdestsiz camiye girmek

Kahve falında abdestsiz camiye girmek çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, bazı girişimlerde bulunacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine alamet eder.

Kahve falında abdestsiz camiye girmek gördüyseniz:

  • Çok iyi becerebileceğiniz şeylerde bile kendinize güvenememeniz olasıdır.

Kahve falında abdestsiz camiye girmek yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında abdest almak camiye girmek falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, mutlu ve huzurlu hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında camiye abdestsiz girmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında cami abdest almak yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına işaret eder.

Kahve falında camii içinde abdest almak başarısının düşeceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına yorulur.

Kahve falında cami avlusunda abdest aldığını görmek alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine işaret eder.

Kahve falında abdest alıp camiye gitmek ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, saygın ve ünlü biri olacağına delalettir.

Kahve falında abdestsiz camiye gitmek kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir