AnaSayfa / Genel / Kahve falında camiye girip abdest almak

Kahve falında camiye girip abdest almak

Kahve falında camiye girip abdest almak içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, istediği başarıya kavuşacağına, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında camiye girip abdest almak gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza çalışmanızda ya da ruhen veya fiziksel olarak stres oluşturan konularda rahatlamaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında cami abdest almak yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında abdest almak camiye girmek verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cami çeşmesinde abdest almak rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında cami avlusunda abdest aldığını görmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında abdest almak ve camiye gitmek sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, karlı işler alacağına delalettir.

Kahve falında cami avlusunda abdest almak yeni mallara sahip olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camii içinde abdest almak manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına işarettir.

Kahve falında cami avlusuna büyük abdestini yapmak tabiri caizse ağız tadından olacağına, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir