AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami içinde abdest almak

Kahve falında cami içinde abdest almak

Kahve falında cami içinde abdest almak endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, mutluluğun günden güne daha da artacağına, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cami içinde abdest almak gördüyseniz:

  • Taleplerinizi dile getirmenizde fayda var.

Kahve falında cami içinde abdest almak maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında camii içinde abdest almak kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine rivayet eder.

Kahve falında cami avlusunda abdest almak maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, yaşama isteğinin artacağına inanılır.

Kahve falında abdest alıp camiye gitmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında abdest almak ve camiye gitmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına yorulur.

Kahve falında camiye girip abdest almak onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına işarettir.

Kahve falında abdestsiz camiye girmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine yorulur.

Kahve falında abdestsiz camiye gitmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, yetki ve söz sahibi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir