AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide toplanmak

Kahve falında camide toplanmak

Kahve falında camide toplanmak kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında camide toplanmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız kendinizi iyi hissetmenize yardım edebilir.

Kahve falında camide toplanmak hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında camide top oynamak ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında havası inmiş top görmek mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında mezarlıkta top oynamak düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kumaş topları görmek üzüntülerin gideceğine, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında deniz kenarında top oynamak hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında altın top küpe görmek insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine delalettir.

Kahve falında akrabalarla top oynamak onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir