AnaSayfa / Genel / Kahve falında havası inmiş top görmek

Kahve falında havası inmiş top görmek

Kahve falında havası inmiş top görmek başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, istenmeyen olayların olacağına işaret eder.

Kahve falında havası inmiş top gördüyseniz:

  • Size karşı gelecek kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında havası inmiş top görmek içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, kazançtan yana kara geçeceğine yorulur.

Kahve falında oyun havası oynamak suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına tabir olunur.

Kahve falında oyun havası görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karşılıklı oyun havası oynamak yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oyun havası oynadığını görmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında havasızlıktan boğulmak kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine işarettir.

Kahve falında misket havası oynamak uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmur havası görmek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir