AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumaş topları görmek

Kahve falında kumaş topları görmek

Kahve falında kumaş topları görmek boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kumaş topları gördüyseniz:

  • Tanışacağınız bir kişi sizi fazlasıyla etkileyebilir.

Kahve falında bir top kumaş görmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, yanlış işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında top halinde kumaş görmek borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında top kumaş almak hayatın fal sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, evlatlarının hayırlı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kumaş topları görmek ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında top kumaş görmek telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında beyaz top kumaş görmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında top top kumaş görmek daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pazen kumaş görmek kazançsız işler peşinde olmaya, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir