AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta top oynamak

Kahve falında mezarlıkta top oynamak

Kahve falında mezarlıkta top oynamak onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında mezarlıkta top oynamak gördüyseniz:

  • Fazla uyumlu davranışlarınız faydadan çok zarar getirebilir.

Kahve falında mezarlıkta top oynamak belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyle top oynamak bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında evin içinde top oynamak sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında akrabalarla top oynamak çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine tabir olunur.

Kahve falında kızla top oynamak yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında havuzda top oynamak acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, karşılıksız bırakmayacağına tabir olunur.

Kahve falında top oynamak geçim derdine düşeceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına alamet eder.

Kahve falında elle top oynamak sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir