AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabalarla top oynamak

Kahve falında akrabalarla top oynamak

Kahve falında akrabalarla top oynamak aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, ev içinde mutluluğun artacağına, heveslerinin biteceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine yorulur.

Kahve falında akrabalarla top oynamak gördüyseniz:

  • Abartılı davranışlar ya da aşırı harcamalar sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında akrabalarla top oynamak huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine tabir olunur.

Kahve falında biriyle top oynamak anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşillikte top oynamak bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iyi top oynamak ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinle top oynamak yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına işaret eder.

Kahve falında denizde top oynamak çok karlı yatırımlar yapacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yakar top oynamak kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suda top oynamak sevgi ve hürmet göreceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir