AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide top oynamak

Kahve falında camide top oynamak

Kahve falında camide top oynamak çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında camide top oynamak gördüyseniz:

  • İlginç yerlere yapılacak ziyaretler yaratıcılığınızı arttırabilir.

Kahve falında camide top oynamak olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında camide toplanmak içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında topla oynamak ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş biriyle top oynamak maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında plastik top oynamak dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, makam ve rızık sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında erkeklerle top oynamak yeni bir haneye sahip olunacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine inanılır.

Kahve falında birisiyle top oynamak kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine yorulur.

Kahve falında çamurda top oynamak çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir