AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide sigara içtiğini görmek

Kahve falında camide sigara içtiğini görmek

Kahve falında camide sigara içtiğini görmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, rahat bir işe girileceğine, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, rızkın artacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında camide sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Gelişmeleri olumlu algılamakta fayda var.

Kahve falında camide sigara içtiğini görmek parasal durumun düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında camide içki içildiğini görmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında camide su içtiğini görmek aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında camiden su içtiğini görmek kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen birini sigara içerken görmek onların önüne geçeceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğun sigara içtiğini görmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında komşunun sigara içtiğini görmek niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birini sigara içerken görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir