AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğun sigara içtiğini görmek

Kahve falında çocuğun sigara içtiğini görmek

Kahve falında çocuğun sigara içtiğini görmek güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında çocuğun sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Başka kişilerin kararları ya da yaptıkları değişiklikler nedeniyle bazı şeyler yapmak zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında çocuğunu sigara içerken görmek çok güzel çalışmalar yapacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğun sigara içtiğini görmek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında çocuğunun sigara içtiğini görmek yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına işaret eder.

Kahve falında bir çocuğun sigara içtiğini görmek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük çocuğun sigara içtiğini görmek sabit geliri olacağına, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sigara içen erkek görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında bir arkadaşın sigara içtiğini görmek büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında yakınının sigara içtiğini görmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir