AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide içki içildiğini görmek

Kahve falında camide içki içildiğini görmek

Kahve falında camide içki içildiğini görmek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında camide içki içildiğini gördüyseniz:

  • Güçlü bir konumdasınız.

Kahve falında camide içki içildiğini görmek işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında camide içki içmek rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, mutlu zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında camide içki görmek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında içki içmeyen birini içki içerken görmek yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü içki içerken görmek elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, fal sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine yorulur.

Kahve falında içki içmeye gitmek yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında içkiyi içmemek işlerin aksamayacağına, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında içki içip sarhoş olduğunu görmek sürekli stres ve sinir içinde olacağına, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir