AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini sigara içerken görmek

Kahve falında birini sigara içerken görmek

Kahve falında birini sigara içerken görmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini sigara içerken gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenebilir, keşifler yapabilirsiniz.

Kahve falında kocasının sigara içtiğini görmek sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, yakın akrabadan gelecek habere delalettir.

Kahve falında hamile birini sigara içerken görmek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı birini sigara içerken görmek toplum içindeki yerin değerleneceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sigara içtiğini söylemek sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin sigara içerken görmek yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine tabir olunur.

Kahve falında içilmemiş sigara görmek şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annemin sigara içtiğini görmek sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin sigara içtiğini görmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir