AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birini sigara içerken görmek

Kahve falında ölen birini sigara içerken görmek

Kahve falında ölen birini sigara içerken görmek temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen birini sigara içerken gördüyseniz:

  • Farkında olun veya olmayın özel yaşamınızda yeni bir sayfa açılıyor.

Kahve falında bir yakınının sigara içtiğini görmek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının sigara içmesini görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdığını sigara içerken görmek gidilecek yönün belirleneceğine, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin sigara içtiğini görmek sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin sigara içtiğini görmek yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sigara içtiğini saklamak aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sigara içtiğini görmek böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sigara içerken yakalanmak işlerinden de geri kalacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir