Kahve falında camide su içtiğini görmek

Kahve falında camide su içtiğini görmek rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, ticari anlamda yön değiştireceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camide su içtiğini gördüyseniz:

  • Daha fazla gayret gösterirseniz, cazibeli sunumlarla yolunuzda daha rahat şekilde ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında camide su içtiğini görmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına yorulur.

Kahve falında camiden su içtiğini görmek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine yorulur.

Kahve falında camide sigara içtiğini görmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camide içki içildiğini görmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, sorunların zor bir durum yaşatacağına inanılır.

Kahve falında camide su doldurmak her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında camide su görmek istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camiden su doldurmak sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında camiden su almak zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir