AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşunun sigara içtiğini görmek

Kahve falında komşunun sigara içtiğini görmek

Kahve falında komşunun sigara içtiğini görmek istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine rivayet eder.

Kahve falında komşunun sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Anında ya da hızlı karar vermeniz gerektiğinde kendinize beş dakikalık bir zaman tanıyın.

Kahve falında komşunun sigara içtiğini görmek büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında sigara içtiğini söylemek huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında babasının sigara içtiğini görmek değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, ağız tadına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş birinin sigara içtiğini görmek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızının sigara içtiğini görmek başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında başka birini sigara içerken görmek aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına inanılır.

Kahve falında birinin sigara içtiğini görmek sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine işarettir.

Kahve falında sevgilinin sigara içerken görmek sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir