AnaSayfa / Genel / Kahve falında camiden su içtiğini görmek

Kahve falında camiden su içtiğini görmek

Kahve falında camiden su içtiğini görmek geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, saygın ve ünlü biri olacağına, söz ve yetki sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında camiden su içtiğini gördüyseniz:

  • Her zaman yüzünü gösteren bir konu tekrarlanabilir.

Kahve falında camiden su içtiğini görmek tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına alamet etmektedir.

Kahve falında camide su içtiğini görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına alamet eder.

Kahve falında camide içki içildiğini görmek yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camide sigara içtiğini görmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında camiden su almak geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına delalet eder.

Kahve falında camide su doldurmak aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, hileye ve fesada başvurmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camiden su doldurmak rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, dini inançların güçleneceğine delalet eder.

Kahve falında camide su görmek sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir