AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide mum yakmak

Kahve falında camide mum yakmak

Kahve falında camide mum yakmak zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, keyfinin ve neşesinin artacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camide mum yakmak gördüyseniz:

  • Farklı fikirlere açık olmalısınız.

Kahve falında camide mum yakmak çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında camide mum görmek kazanç ve kar getireceğine, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karanlıkta mum yakmak atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mumlar yakmak sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında türbede mum yakmak herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kibritle mum yakmak bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı mum yakmak dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına delalet eder.

Kahve falında mezarlıkta mum yakmak başarılı bir kariyere sahip olunacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir