AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta mum yakmak

Kahve falında karanlıkta mum yakmak

Kahve falında karanlıkta mum yakmak ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, başarısının yükseleceğine, ortaklıklar varsa da bozulacağına, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine işarettir.

Kahve falında karanlıkta mum yakmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler karşınıza bazı modellerle gelebilirler.

Kahve falında karanlıkta mum yakmak yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta mum görmek çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında mezarda mum yakmak üzüntü veren olayların düzeltileceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında türbeye mum yakmak çocuk sahibi olunacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına inanılır.

Kahve falında mum yakmak eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına inanılır.

Kahve falında mumlar yakmak eline para geçeceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pasta mumu yakmak sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, bol kazançlı günlere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kibritle mum yakmak güzel sözler işiteceğine, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir