AnaSayfa / Genel / Kahve falında kibritle mum yakmak

Kahve falında kibritle mum yakmak

Kahve falında kibritle mum yakmak özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, eğlenceli günlere kavuşacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine delalet eder.

Kahve falında kibritle mum yakmak gördüyseniz:

  • Bir iş birliği ilginizi çekebilir.

Kahve falında kibritle mum yakmak çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına inanılır.

Kahve falında kibritle ateş yakmak aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, küslüklerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında kibritle sigara yakmak maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kibritle oynamak can derdine düşeceğine, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kibrit toplamak yaşamının uzun olacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına işarettir.

Kahve falında kibrit söndürmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kutu kibrit görmek içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine inanılır.

Kahve falında yanık kibrit görmek kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, eş ve evlat sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir