AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı mum yakmak

Kahve falında kırmızı mum yakmak

Kahve falında kırmızı mum yakmak eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı mum yakmak gördüyseniz:

  • Bir yakınınızın güzel bir olayını kutlayabilirsiniz.

Kahve falında kırmızı mum yakmak iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pasta mumu yakmak sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına delalettir.

Kahve falında mumlar yakmak uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, bir gönül ilişkisine başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mum yakmak işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına yorulur.

Kahve falında çakmakla mum yakmak öz güven kazanacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karanlıkta mum yakmak büyük mutluluk duyulacağına, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camide mum yakmak hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mumu yakmak kalabalık aile toplantılarına katılacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir