AnaSayfa / Genel / Kahve falında mumlar yakmak

Kahve falında mumlar yakmak

Kahve falında mumlar yakmak işlerden hayır gelmeyeceğine, dara düşeceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında mumlar yakmak gördüyseniz:

  • Bazı şeyler size sıkıntı verdiği için kafanızda çılgınca planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında mezarda mum yakmak neşe ve sevinç içinde olacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kilisede mum yakmak asla yüksünmeyeceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında türbede mum yakmak dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında camide mum yakmak farklı iş ortaklıklarına gireceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mumu yakmak sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, işini en iyi şekilde yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta mum yakmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında türbeye mum yakmak hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı mum yakmak kendisi için faydalı şeyler yapacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir