AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide mum görmek

Kahve falında camide mum görmek

Kahve falında camide mum görmek rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, ferahlığa çıkılacağına, hem yıpranacağına, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında camide mum gördüyseniz:

  • Kıskançlık, intikam veya öfke türünde duygular ön plana çıkabilir.

Kahve falında camide mum görmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında camide mum yakmak elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kokulu mum görmek uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında mumu yakmak kendisini işine veremeyeceğine, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına delalettir.

Kahve falında mumla dilek dilemek sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mum söndüğünü görmek yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, dileklerin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pasta mumu yakmak sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, kalkınacağına, ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eriyen mum görmek çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir